Workshops

De schilderworkshops zijn er voor bedrijven en particuleren. Bij bedrijven kan dit zijn in het kader van teambuilding of ter gelegenheid van een personeelsfeest, een jubileum of afscheidsfeest. Voor particulieren kunt u denken aan vrijgezellendagen, een familie- of vriendendag, housewarming-party’s, of speciale projecten zoals gezamelijk een muurschildering maken.

Waarom een workshop schilderen? Het is ontspannend, een leuke manier de ander(en) beter of van een andere kant te leren kennen, goed voor onderlinge contacten en samenwerking, en het ontwikkelen van teamgeest.

De workshops kunnen op locatie plaatsvinden. Het is aan te raden om een thema voor de workshop te kiezen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: hoe ziet het bedrijf er uit over 5 jaar de toekomst van de (gereorganiseerde) afdeling ‘portret’ van een afdeling een geschilderde wens voor collega, jubilaris, echtpaar familieportret.

De prijs van een workshop hangt af van het gekozen materiaal, de manier van werken, de locatie, het eventueel inhuren van meerdere begeleiders bij grote groepen, extra voorwerk, of speciale wensen. Globaal komt het vaak neer op een bedrag tussen de € 22,50 en € 45,- per persoon per dagdeel. Een -vrijblijvende- offerte kan altijd opgevraagd worden!

Als u meer informatie wilt, mail dan naar info@kobiwapenaar.nl

Kobi Wapenaar heeft al eerder workshops gegeven voor onder andere: Amersfoortse Verzekeringen, Amant Thuiszorg, Doors Trainingen, Kneipp, Gemeente Leusden, Ministerie van Landbouw en Visserij, Rabobank, VVV, Wellant College en Woningstichting Leusden.