Cursussen

In de cursussen tekenen/schilderen ligt het accent grotendeels op de persoonlijke begeleiding. Dat betekent dat ik uitga van ieders leerwensen en instroomniveau. Omdat de lesgroepjes vaak klein zijn, 6-7 personen, is daar ook veel ruimte voor, en kunnen zowel beginners als meer gevorderden veel opsteken!

In de meest uiteenlopende technieken kan worden gewerkt: acryl, aquarel, olieverf, krijt, gemengde techniek, en figuratief of abstract. De cursussen worden gegeven in eigen atelier op diverse locaties in Amersfoort.

Momenteel vinden de lessen plaats op twee locaties: Krabbenkreek 18 en Charlotte de Bourbonlaan 18A (Leusderkwartier). Behalve één keer per week is ook een frequentie van één keer per 14 dagen mogelijk.

Doorgaans worden de lessen gegeven op de volgende dagdelen: maandagavond, dinsdagochtend, woensdagochtend, woensdagavond, donderdagochtend, maar dit kan variëren.

De tijden zijn gewoonlijk op de ochtenden van 9.30 uur tot 11.30 uur, en ‘s avonds van 20.00 uur tot 22.30 uur. Als u meer informatie wilt, bel dan gerust naar 033-4750175, of mail naar info@kobiwapenaar.nl